ЗАРЗАВАТ, ЧЕЙНЧАДЖИЯТА, ПРЕХОДА И БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА СА ЗАБАВНИ БЪЛГАРСКИ НАСТОЛНИ ИГРИ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.















За повече информация и снимки разгледайте нашия Instagram профил.

Поръчайте като ни изпратите съобщение от бутона горе вляво с име, адрес (или офис на Спиди / Еконт) и телефон! Може да поръчате и от OLX - линковете са на страницата на всяка от игрите.

Зарзават е супер забавна и пъстра игра за плодовете и зеленчуците, които обичаме!


ЗЕЛЕНЧУЦИ, КОЙТО НЕ ЯДЕ... 🍅

Добре де, да оставим за малко зеленчуците. Кой е любимият Ви плод?

Ябълка, ще каже някой 🍏. Или круша🍐. Или пък ягоди и череши (защо трябва да бъде само един?) 🍓🍒. Може пък да е банан или портокал🍌🍊. А да, съвсем забравихме за динята, пъпеша и гроздето 🍉🍈🍇.


ЗА ИГРАТА

Искате ли заедно с детето си да научите интересни неща за плодовете и зеленчуците докато играете и се забавлявате? Искате ли да тренирате мисълта и паметта си?

Играйте с цялото семейство или с приятели (от 2 до 4 играчи, на възраст 5+ г.). Целта на играта е да приберете повече плодове и зеленчуци от градината. На картите има числа, които се събират, докато се получи кръгло 10. А ако успеете да съберете кръгло 20, печелите карти с действия, които Ви помагат по-бързо да напреднете в играта. 


Зарзават е на български език, но имената на плодовете и зеленчуците са и на английски език, за да ги научат по-лесно децата.

Някои от фактите, написани на картите, не само децата, но дори много възрастни не знаят, като това, че доматът ботанически е плод, както и чушката, краставицата, тиквичката, патладжанът и тиквата. Но в кухнята, а също и в нашата игра, всички те имат функция на зеленчуци. Ще научите и кога крушата е най-зряла, колко семенца има в една ягода, кой зеленчук пръв е отгледан в космоса и много други полезни факти.

Още подробности за играта, а също и как се игра може да научите от видеото:




ЗА НАС

Здравейте! Освен, че правим настолни игри, ние много обичаме да играем! Някои от любимите ни игри са Уно, Таласъмски истории и Ямайка. ЗАРЗАВАТ е нашата четвърта игра, но за разлика от предишните (ЧЕЙНЧАДЖИЯТА, ПРЕХОДА и БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА), този път играта е за по-малките.

Екипът ни е малък, но сплотен:

Игор - талантлив илюстратор, който вдъхва живот на героите в играта;
Дари - идеен двигател, контрол на качеството и плейтест;
Дани - малък плейтестър и голям фен;
Стоян - дизайн, предпечат и плейтест.

Повече за нас и нашите игри може да прочетете в готината статия на WebCafe.



КАК ДА ПОРЪЧАТЕ

За поръчка ни изпратете съобщение от бутона горе вляво на началната страница с име, точен адрес (или офис на Спиди / Еконт) и телефон! Може да поръчате и от OLX тук.


Благодарим Ви от все сърце, че подкрепяте авторите на български игри!