ЗАРЗАВАТ, ЧЕЙНЧАДЖИЯТА, ПРЕХОДА И БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА СА ЗАБАВНИ БЪЛГАРСКИ НАСТОЛНИ ИГРИ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.















За повече информация и снимки разгледайте нашия Instagram профил.

Поръчайте като ни изпратите съобщение от бутона горе вляво с име, адрес (или офис на Спиди / Еконт) и телефон! Може да поръчате и от OLX - линковете са на страницата на всяка от игрите.

БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА - игра с карти, блъфиране и европейски ценности




        Третата част от нашата политически некоректна поредица, която започна с ЧЕЙНЧАДЖИЯТА в годините на соца, и продължи с ПРЕХОДА и демокрацията, намира своя логичен финал в европейското настояще. БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА е една пъстра и духовита интерпретация на европейското ни съвремие.

ЗА ИГРАТА

        Започвате играта в ролята на млад и безскрупулен лидер на нова партия, който няма финансова подкрепа и разчита единствено на свои хора с връзки - трима ветерани, врели и кипели в живота и в мръсната игра, наречена политика.

        За да спечелите, трябва да отстраните конкуренцията, като извадите компромати срещу останалите играчи, така че те постепенно да загубят хората си и да изхвърчат от политиката дискредитирани! За целта използвайте услугите на тарикати, евродепутати и медии, купени със съмнително финансиране.



        Както и предишните ни две заглавия, БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА е парти игра, но за разлика от тях, тук освен стандартните механики като разчитане на късмет и подливане на вода на противника, има блъфиране, което внася свеж елемент и води до много неочаквани обрати.

        Играта е за 2 до 6 играчи на възраст над 7 г. и е много динамична - продължителността ѝ е между 10 и 30 минути, в зависимост от броя играчи. Освен соло, може да се играе и отборно. Правилата са лесни и се научават бързо. Има 51 игрални карти (общо 17 различни персонажа), които дават безброй варианти за различни тактики и маневри. Пълните правила може да намерите тук.

ЗА НАС

        Здравейте! Ние сме група приятели, които обичат да играят настолни игри и игри с карти. ЧЕЙНЧАДЖИЯТА и ПРЕХОДА са нашите предишни игри, който успешно финансирахме и издадохме през 2020 и 2021 чрез кампании във FundRazr. Много хора ни подкрепиха по време на тези кампании или си купиха игрите след това, коментирайки, че са "свежи, забавни и интересни". Обнадеждени от положителните отзиви, започнахме да планираме, тестваме, балансираме и доизкусуряваме новата игра БАЙ ГАНЬО ЕВРОПЕЕЦА, за да ви предложим отново забавен и интересен геймплей, колоритни персонажи и свеж хумор.


Стоян - идеолог и създател на играта, дизайн и предпечат
Дари - идеен двигател, коректор, контрол на качеството
Дани - малък политик и бета тестер
Игор - илюстратор
ГеймФен екип - видео


Още за нас и игрите ни може да научите от готината статия в WebCafe.

 

 

 

Нашите приятели от YouTube каналите КиноФен и ГеймФен отново разцъкаха играта и заснеха това забавно видео:




КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ИГРАТА

Изпратете ни съобщение от бутона горе вляво на началната страница с име, точен адрес (или офис на Спиди / Еконт) и телефон! Може да поръчате и от OLX тук.

Благодарим от все сърце за това, че избрахте нашата българска игра!